Blöjtårta tjej

Populär blöjtårta till liten flicka i rosa.

Blöjtårta tjej - till babyshower eller dopfesten passar flicka eller tjej i rosa
Blöjtårta till flicka i rosa

Snygg blöjtårta i rosa färgschema, en rolig present på babyshower festen till den blivande mamman till en liten flicka. Tårtan är tillverkad i två våningar och innehåller följande:

  • 23 st Libero blöjor i storlek 3-6 (kg)
  • Rosa snuttefilt i flanell
  • Nappflaska i silikon passande 0-6 månader baby.
  • Mjukisdjur en rosa kanin 14 cm hög.
  • Rosa tvättlapp
  • ”Dregglis” Rosa med stjärnor

Köp den här

Blöjtårta tjej

Letar du efter en blöjtårta till en tjej att ge till den blivande mamman på babyshower festen som present? Är det kanske så att du ska vara gäst på en babyshower eller dekorera till en och vet om att den blivande mamman väntar på en liten flicka. Då passar en blöjtårta i rosa färgtema perfekt då den agerar både present och dekoration. Tårtan kan enkelt matchas i samma tema som övrig dekoration och blir ett naturligt blickfång för både gäster och mamman samt ett givet samtalsämne speciellt om ingen tidigare sett en blöjtårta ”live”. Ett tips är att köpa en färdig blöjtårta som passar till en tjej från en butik online och sen kan du själv öppna cellofan omslaget och fylla på tårtan med presenter som du tycker passar och kanske är mer personliga än de som följde med tårtan från butiken.

Ovan ser vi prov på en klassisk ”blöjtårta tjej” med två våningar som inspirerats av bröllopstårtorna i sin konstruktion och utseende. Tårtan är konstruerad av en stomme med blöjor och får sedan lämpliga presenter som passar temat för festen. Presenterna adderas som extra dekoration men även är tänkt att vara just presenter som kommande mamman får nytta av under sin första tid med i detta fall sin lilla flicka.